Hotel
Étterem
Galéria
Programajánló
Kapcsolat
GYIK
Dokumentumok
FOGLALÁS
Dzsungel Étterem
Kellemes, páratlan szépségű, ritkaságszámba menő környezetben, egyidejűleg félszáz vendég kényelmes elhelyezéséről gondoskodik a Hotel Dzsungel, melynek konyhája a gasztronómia szerelmeseinek és híveinek okoz felhőtlen örömöket. A hagyományos magyar konyha jellegzetességei mellett a hotel mesterszakácsa tájjellegű és egzotikus ételeket is kínál. Igény szerint készítünk reformkonyhai ételeket is.
A főszezonban március idusától a vénasszonyok nyaráig a természetben gyönyörködve, a madárcsicsergésektől hangos tölgyerdőben, az étterem teraszán fogyaszthatják el a mesterszakács remekeit.

Reggeli 07.30 - 10.00: Reggeli kávé, reggeli tea, meleg és hideg reggeli fogások, friss péksütemények, reggeli italok (tej, gyümölcslevek) gabonapelyhek, müzlik, dzsemek, zöldségek és gyümölcsök svédasztalos rendszerben. 20 fő fölötti vendéglétszám esetén svédasztalos jelleggel biztosított étkezés, míg ez alatti létszám esetén asztalszervizes formában vehető igénybe.

Ebéd 12.00- 15.00: A la carte étlapról vagy menüválasztásos formában. Tekintse meg étlapunkat!

Vacsora 18.00-20.00: Kizárólag 2022. augusztus 31-ig! A svédasztalon egyféle leves, háromféle főétel, különböző köretekkel, desszert és saláta közül lehet választani és korlátlanul az étteremben fogyasztani. Italfogyasztást a vacsora nem tartalmaz. 20 fő fölötti vendéglétszám esetén svédasztalos jelleggel biztosított étkezés, míg ez alatti létszám esetén asztalszervizes formában vehető igénybe.
Chef ajánlata