Páratlan élmények a Hotel Dzsungelben

Páratlan, semmihez sem hasonlítható körülmények közé kerül az a Vendégünk, aki a Nyíregyházához közeli Sóstógyógyfürdőn álló Hotel Dzsungelt választja pihenő-helyéül. Szállodánk a Nyíregyházi Állatparkban áll, ötezer kisebb-nagyobb lakótárs él a hotel közvetlen szomszédságában, így korántsem legenda, hogy ébresztőként a madárcsicsergés mellett oroszlánfókáink, vagy elefántjaink szolgálnak.

A lényeg: ezt látni kell! S persze mindeközben megpihenni, kényelmes körülmények között megszállni a sóstói tó mellett, a Hotel Dzsungelben!

Ja, persze! Azt ugye mondanunk sem kell, hogy szállóvendégeinknek az Állatparkba belépés ingyenes...

AJÁNDÉKOZZON SZÁLLÁSUTALVÁNYT  

  Tájékoztatni szeretnénk Önöket, hogy a szállásutalványok kiadását igényléstől számítva 7 munkanapos átfutási határidővel tudja vállalni szállodánk.

Szolgáltatások

Árak és szobák

 

 

 Szép kártya elfogadás:

Korlátozások: Az Állatpark és a szálloda területére élő állatot nem lehet behozni.

Fizetési mód:

- Készpénz
- Maestro
- Visa Card
- Eurocard/Mastercard
- American Express/ Bonus Mastercard
- SZÉP kártya /OTP, MKB, K&H/

Nyitva tartás: Egész évben változatlan 24 órás nyitvatartási rendben.

Garancia:

Kiemelt szállodai időszakokban, valamint csoportok foglalása esetén szállodánk a rendelés/szobafoglalás megerősítéseként a foglalt szobatípustól függően 50% szállásfoglalót kér kedves Vendégeitől díjbekérő levél ellenében. Írásos visszaigazolásunk akkor lép érvénybe, ha a díjbekérőn feltüntetett befizetési határidőig a kért szállásfoglaló beérkezik a bankszámlánkra. Amennyiben a foglalás az érkezést megelőző 2 héten belül történik, a szállodai szolgáltatás teljes díját a helyszínen érkezéskor, a szoba elfoglalását követően kérjük kiegyenlíteni.

Lemondási feltételek:

Kötbérmentes lemondást szállodánk az érkezést megelőzően legkésőbb 48 órával szállodai e-mail címünkre küldött levelében tud elfogadni. Ha a vendég befizetett szállásfoglalóval rendelkezik,- a megadott 48 órai határidőt figyelembe véve az adott évben december 31-ig- a foglalás módosítható későbbi időpontra az előre befizetett összeg érvényesítésével.

A befizetett szállásfoglaló összegét visszafizetni nem áll szándékunkban.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy minden esetben fizetendő azon éjszakák száma, melyet megrendelt, abban az esetben is, ha a szolgáltatásokat nem, vagy csak részben veszi igénybe. (Bővebb tájékoztatást ÁSZF tartalmazza)

Áraink az Áfát tartalmazzák. Áraink változtatásának jogát fenntartjuk.

 

Szállásfoglalásról és szolgáltatásainkról e-mailben és telefonon is készségesen nyújtunk bővebb tájékoztatást.

Szeretettel várjuk szállodánkban! Legyen a vendégünk!

Turistaszállás

A Sóstó Zoo turistaszállása a Hotel Dzsungel szomszédságában található. 3 darab 8 ágyas, valamint 2 darab 10 ágyas szobát alakítottunk ki. Minden szobában fürdőszoba és televízió is található. Szállásunk ideális osztálykirándulások résztvevőinek, vagy az erdei iskolában résztvevőknek.

TuristáZoo árainkról:

Erdei iskolai programban résztvevőknek: 5.000 ft/fő/éj

Osztálykiránduláson lévőknek: /20 fő felett, szállás program nélkül/:4.000 ft/fő/éj

Az iskolai szünet beköszöntével a Turistazoo-n családok részére egyénileg is helyet tudunk biztosítani 2, 4, 8 és 10 ágyas szobáinkban.

Szállásdíj reggelivel egyéni vendégek, családok számára:

2 ágyas szoba 2 fő esetén: 6.500 ft/fő/éj.

4, 8 és 10 ágyas szoba 3 vagy 4 fő esetén: 6.500,-Ft/fő/éj.

8 és 10 ágyas szoba 5 -10 fő esetén: 5.500,-Ft/fő/éj.

Idegenforgalmi adó 18 évtől 400,-Ft/fő/éjszaka.

Kérje személyre szabott ajánlatunkat:

-          ha gyermeke nem töltötte be a 4. életévet

Az ár már tartalmazza az Állatparkba lépés lehetőségét!

Lemondási feltételek:

Kötbérmentes lemondást szállodánk az érkezést megelőzően legkésőbb 48 órával szállodai e-mail címünkre küldött levelében tud elfogadni.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy minden esetben fizetendő azon éjszakák száma, melyet megrendelt, abban az esetben is, ha a szolgáltatásokat nem, vagy csak részben veszi igénybe.

Étkezés:

Gyermekcsoportok részére igény szerint étkezési lehetőséget biztosítunk!1-4. osztály csoportos étkezés 5-8. osztály csoportos étkezés 9-12. csoportos étkezés
  Eladási ár
Fő/Ft/Nap
  Eladási ár
Fő/Ft/Nap
  Eladási ár
Fő/Ft/Nap
Reggeli 500,- Reggeli 600,- Reggeli 750,-
Tízórai 200,-        
Ebéd 900,- Ebéd 1.100,- Ebéd 1.300,-
Uzsonna 200,-        
Vacsora 800,- Vacsora 900,- Vacsora 1.100,-
Összesen 2.600,- Összesen 2.600,- Összesen 3.150,-

Kérjük kedves szervező vendégeinket, hogy különböző ételallergia vagy egyéb diétával kapcsolatos igényeiket közvetlenül egyeztetni szíveskedjenek az étkezést biztosító vállalkozóval, az általunk megadott elérhetőségek egyikén. 

Az étkezés árát a szállás díja nem tartalmazza. Késő tavasztól nyár végig várjuk egyéni és csoportos szállásfoglalásaikat!

Galéria

Erdei iskola

Az erdei iskola programjait a négy évszak megosztásával szervezzük, korosztályonkénti beosztással, az életkori sajátosságok figyelembevételével alsó- felső tagozatos és gimnáziumi tanulók részére, 6-18 éves korig. Az erdei iskolában lehetővé válik az iskolai tananyag természetes környezetbe való átültetése. A programot szakképzett pedagógusok szervezik a Nyíregyházi Állatpark dolgozói szoros közreműködésével, egyrészt oktatóközponti foglalkozások keretében, másrészt erdei túrával, botanikus – és állatkerti kalandozások alkalmával. Módszereink között legfontosabbak a szemléletesség, a tapasztalatok szerzése és a játékosság. A programok során közvetlen kapcsolatba kerülhetsz az Állatpark állataival, etetheted, simogathatod, játszhatsz velük. Különböző kézműves foglalkozások alkalmával formába öntheted élményeidet.

Az erdei iskola ára 5.000,-Ft/fő/éj. Áraink tartalmazzák az erdei iskola szervezett programjait, szállást. További kedvezmény: 20 fő csoportlétszám felett, a csoport 2 kísérője részére ingyenes szállást biztosítunk. Amennyiben a csoport szállást nem igényel, az erdei iskola programdíja gyermekenként naponta 1 foglalkozás szervezésével 2.500,-Ft/fő. Igény szerint szervezünk erdei iskolát 2, 3, 4, 5 napos itt tartózkodással, melyek alkalmával áraink fizetett éjszakánként 1 db 1-1,5 órás programot tartalmaznak. Minden további program díja gyermekenként 1.000,-Ft.

Tájékoztatni szeretnénk kedves leendő és visszatérő gyermekcsoportjainkat, hogy január 1. és április 30. között,- valamint szeptember 1. és december 31. között a Hotel Dzsungel otthonos környezete várja, május 1. és augusztus 31. közötti időpontokban a barátságos Turistaszállásunkon helyezzük el az érkező gyermekcsoportokat.

Erdei iskola programlehetőségek:

(Időtartam minden program esetén 90 perc)

 -Általános vezetés—

-Afrikai kalandok, barangolás a  Tarzan ösvényen

-Pikkelyek, tollak, szőrök (ismerkedés az állati kültakarókkal)

-Mesebeli állatok ( makik, elefántok, oroszlánok)

-Nem lila a tehén! Ismerkedés a háziállatokkal

-Zoolimpia -állati mozgások utánzása, érzékelések felfedezése

-Teknős Béla nem lesz béka –  diskurálás a Hüllők világáról

-állatkertek szerepe a fajmegőrzésben

 

A szakvezető és a csoport minden esetben egy előzetesen megbeszélt helyszínen találkozik!

Bővebb infó: 06 42/ 479-702  Petró Zsuzsa

1-4. osztály csoportos étkezés 5-8. osztály csoportos étkezés 9-12. osztály csoportos étkezés
  Eladási ár
Fő/Ft/Nap
  Eladási ár
Fő/Ft/Nap
  Eladási ár
Fő/Ft/Nap
Reggeli 500,- Reggeli 600,- Reggeli 750,-
Tízórai 200,-        
Ebéd 900,- Ebéd 1.100,- Ebéd 1.300,-
Uzsonna 200,-        
Vacsora 800,- Vacsora 900,- Vacsora 1.100,-
Összesen 2.600,- Összesen 2.600,- Összesen 3.150,-

Kérjük kedves szervező vendégeinket, hogy különböző ételallergia vagy egyéb diétával kapcsolatos igényeiket közvetlenül egyeztetni szíveskedjenek az étkezést biztosító vállalkozóval, az általunk megadott elérhetőségek egyikén.

Gyere el! Nézd meg! Ismerkedj! Tanulj játszva!

Bővebb információ: www.sostozoo.hu 

Elérhetőség

Cím:
4431 Nyíregyháza - Sóstógyógyfürdő,
Blaha Lujza sétány 15.

Telefon:
+36 (42) 479 710
+36 (20) 362 6717


E-mail:
szallas@hoteldzsungel.hu


Nyitvatartás:
0-24 (egész évben)

Cím:
4431 Nyíregyháza - Sóstógyógyfürdő,
Blaha Lujza sétány 15.

Telefon:
+36 (42) 479 710
+36 (20) 362 6717


E-mail:
szallas@hoteldzsungel.hu


Nyitvatartás:
0-24 (egész évben)