Páratlan élmények a Hotel Dzsungelben

Páratlan, semmihez sem hasonlítható körülmények közé kerül az a Vendégünk, aki a Nyíregyházához közeli Sóstógyógyfürdőn álló Hotel Dzsungelt választja pihenő-helyéül. Szállodánk a Nyíregyházi Állatparkban áll, ötezer kisebb-nagyobb lakótárs él a hotel közvetlen szomszédságában, így korántsem legenda, hogy ébresztőként a madárcsicsergés mellett oroszlánfókáink, vagy elefántjaink szolgálnak.

A lényeg: ezt látni kell! S persze mindeközben megpihenni, kényelmes körülmények között megszállni a sóstói tó mellett, a Hotel Dzsungelben!

Ja, persze! Azt ugye mondanunk sem kell, hogy szállóvendégeinknek az Állatparkba belépés ingyenes...


AJÁNDÉKOZZON SZÁLLÁSUTALVÁNYT

 

 

Szolgáltatások

Árak és szobák


2 ÁGYAS SZOBAÁR / ÉJ / SZOBA

12.000 Ft

 

4 FÉRŐHELYES CSALÁDI SZOBA ZUHANYZÓVAL


ÁR / ÉJ / SZOBA
22.000 FT

 

4 FÉRŐHELYES CSALÁDI SZOBA SAROKKÁDDAL


ÁR / ÉJ / SZOBA
24.000 FT

 


FLAMINGÓ


ÁR / ÉJ / SZOBA
26.000 Ft

 

 

FEHÉR TIGRIS


ÁR / ÉJ / SZOBA
30.000 FT

 

2017. évben kiemelt időszakok:

Kiemelt időszakra történő foglalásokat minimum 2 éjszakai szobafoglalások esetén tudjuk fogadni.

Kiemelt időszakokban 1 éjszakai szobafoglalást érkezést megelőzően 2 héten belüli érdeklődések esetén a szabad szobák függvényében tudunk ajánlani.

Szép kártya elfogadás:

Garancia:

Kiemelt szállodai időszakokban, szállodánk a rendelés/szobafoglalás megerősítéseként a foglalt szobatípustól függően 50% szállásfoglalót kér kedves Vendégeitől díjbekérő levél ellenében. Írásos visszaigazolásunk akkor lép érvénybe, ha a díjkérőn feltüntetett befizetési határidőig a kért szállásfoglaló beérkezik a bankszámlánkra. Amennyiben a foglalás az érkezést megelőző 2 héten belül történik, a szállodai szolgáltatás teljes díját a helyszínen érkezéskor, a szoba elfoglalását követően kérjük kiegyenlíteni.

Lemondási feltételek:

Kötbérmentes lemondást szállodánk az érkezést megelőzően legkésőbb 48 órával szállodai e-mail címünkre küldött levelében tud elfogadni. Ha a vendég befizetett szállásfoglalóval rendelkezik,- a megadott 48 órai határidőt figyelembe véve az adott évben- a foglalás módosítható későbbi időpontra az előre befizetett összeg érvényesítésével.

A befizetett szállásfoglaló összegét visszafizetni nem áll szándékunkban.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy minden esetben fizetendő azon éjszakák száma, melyet megrendelt, abban az esetben is, ha a szolgáltatásokat nem, vagy csak részben veszi igénybe.

Áraink az Áfát tartalmazzák. Áraink változtatásának jogát fenntartjuk.

Szállásfoglalásról és szolgáltatásainkról e-mailben és telefonon is készségesen nyújtunk bővebb tájékoztatást.

Szeretettel várjuk szállodánkban! Legyen a vendégünk!

Turistaszállás

A Sóstó Zoo turistaszállása a Hotel Dzsungel szomszédságában található. 3 darab 8 ágyas, valamint 2 darab 10 ágyas szobát alakítottunk ki. Minden szobában fürdőszoba és televízió is található. Szállásunk ideális osztálykirándulások résztvevőinek, vagy az erdei iskolában résztvevőknek.

TuristáZoo árainkról:

Erdei iskolai programban résztvevőknek: 5.000 ft/fő/éj

Osztálykiránduláson lévőknek: /20 fő felett, szállás program nélkül/:4.000 ft/fő/éj

Az iskolai szünet beköszöntével a Turistazoo-n családok részére egyénileg is helyet tudunk biztosítani 2, 4, 8 és 10 ágyas szobáinkban.

Szállásdíj egyéni vendégek, családok számára:

2 ágyas szoba 2 fő esetén: 5.000 ft/fő/éj.

4, 8 és 10 ágyas szoba 3 vagy 4 fő esetén: 5.000,-Ft/fő/éj.

8 és 10 ágyas szoba 5 -10 fő esetén: 4.000,-Ft/fő/éj.

Idegenforgalmi adó 18 évtől 400,-Ft/fő/éjszaka.

Egyéni vendégeink részére kötelező fogyasztással svédasztalos büféreggelit biztosítunk, amely 4 év alatti gyermekek részére díjmentes, 4 évet betöltött gyerekek, valamint felnőttek részére 1200,-Ft/fő/nap. A reggeli árát a szállásdíj nem tartalmazza.

Az ár már tartalmazza az Állatparkba lépés lehetőségét!

Étkezés:

Gyermekcsoportok részére igény szerint étkezési lehetőséget biztosítunk!1-4. osztály csoportos étkezés 5-8. osztály csoportos étkezés 9-12. csoportos étkezés
  Eladási ár
Fő/Ft/Nap
  Eladási ár
Fő/Ft/Nap
  Eladási ár
Fő/Ft/Nap
Reggeli 500,- Reggeli 600,- Reggeli 700,-
Tízórai 175,-        
Ebéd 850,- Ebéd 1.000,- Ebéd 1.100,-
Uzsonna 175,-        
Vacsora 700,- Vacsora 800,- Vacsora 900,-
Összesen 2.400,- Összesen 2.400,- Összesen 2.700,-

 Az étkezés árát a szállás díja nem tartalmazza. Késő tavasztól nyár végig várjuk egyéni és csoportos szállásfoglalásaikat!

Galéria

Erdei iskola

Az erdei iskola programjait a négy évszak megosztásával szervezzük, korosztályonkénti beosztással, az életkori sajátosságok figyelembevételével alsó- felső tagozatos és gimnáziumi tanulók részére, 6-18 éves korig. Az erdei iskolában lehetővé válik az iskolai tananyag természetes környezetbe való átültetése. A programot szakképzett pedagógusok szervezik a Nyíregyházi Állatpark dolgozói szoros közreműködésével, egyrészt oktatóközponti foglalkozások keretében, másrészt erdei túrával, botanikus – és állatkerti kalandozások alkalmával. Módszereink között legfontosabbak a szemléletesség, a tapasztalatok szerzése és a játékosság. A programok során közvetlen kapcsolatba kerülhetsz az Állatpark állataival, etetheted, simogathatod, játszhatsz velük. Különböző kézműves foglalkozások alkalmával formába öntheted élményeidet.

Az erdei iskola ára 5.000,-Ft/fő/éj. Áraink tartalmazzák az erdei iskola szervezett programjait, szállást. További kedvezmény: 20 fő csoportlétszám felett, a csoport 2 kísérője részére ingyenes szállást biztosítunk. Amennyiben a csoport szállást nem igényel, az erdei iskola programdíja gyermekenként naponta 1 foglalkozás szervezésével 2.500,-Ft/fő. Igény szerint szervezünk erdei iskolát 2, 3, 4, 5 napos itt tartózkodással, melyek alkalmával áraink fizetett éjszakánként 1 db 1-1,5 órás programot tartalmaznak. Minden további program díja gyermekenként 1.000,-Ft.

Tájékoztatni szeretnénk kedves leendő és visszatérő gyermekcsoportjainkat, hogy január 1. és április 30. között,- valamint szeptember 1. és december 31. között a Hotel Dzsungel otthonos környezete várja, május 1. és augusztus 31. közötti időpontokban a barátságos Turistaszállásunkon helyezzük el az érkező gyermekcsoportokat.

1-4. osztály csoportos étkezés 5-8. osztály csoportos étkezés 9-12. osztály csoportos étkezés
  Eladási ár
Fő/Ft/Nap
  Eladási ár
Fő/Ft/Nap
  Eladási ár
Fő/Ft/Nap
Reggeli 500,- Reggeli 600,- Reggeli 700,-
Tízórai 175,-        
Ebéd 850,- Ebéd 1.000,- Ebéd 1.100,-
Uzsonna 175,-        
Vacsora 700,- Vacsora 800,- Vacsora 900,-
Összesen 2.400,- Összesen 2.400,- Összesen 2.700,-

 

Gyere el! Nézd meg! Ismerkedj! Tanulj játszva!

Bővebb információ: www.sostozoo.hu 

Elérhetőség

Cím:
4431 Nyíregyháza - Sóstógyógyfürdő,
Blaha Lujza sétány 41.

Telefon:
+36 (42) 479 710
+36 (20) 362 6717


E-mail:
szallas@hoteldzsungel.hu


Nyitvatartás:
0-24 (egész évben)