Páratlan élmények a Hotel Dzsungelben

Páratlan, semmihez sem hasonlítható körülmények közé kerül az a Vendégünk, aki a Nyíregyházához közeli Sóstógyógyfürdőn álló Hotel Dzsungelt választja pihenő-helyéül. Szállodánk a Nyíregyházi Állatparkban áll, ötezer kisebb-nagyobb lakótárs él a hotel közvetlen szomszédságában, így korántsem legenda, hogy ébresztőként a madárcsicsergés mellett oroszlánfókáink, vagy elefántjaink szolgálnak.

A lényeg: ezt látni kell! S persze mindeközben megpihenni, kényelmes körülmények között megszállni a sóstói tó mellett, a Hotel Dzsungelben!

Ja, persze! Azt ugye mondanunk sem kell, hogy szállóvendégeinknek az Állatparkba belépés ingyenes...

AJÁNDÉKOZZON SZÁLLÁSUTALVÁNYT  

Tájékoztatni szeretnénk Önöket, hogy a szállásutalványok kiadását igényléstől számítva 7 munkanapos átfutási határidővel tudja vállalni szállodánk.

Karácsonyi ajándékként igényelt szállásutalványok kiadását 2017. december 15-ig biztosítjuk.

 

Szolgáltatások

Árak és szobák


2 ÁGYAS SZOBAÁR / ÉJ / SZOBA

12.000 Ft

 

4 FÉRŐHELYES CSALÁDI SZOBA ZUHANYZÓVAL


ÁR / ÉJ / SZOBA
22.000 FT

 

4 FÉRŐHELYES CSALÁDI SZOBA SAROKKÁDDAL


ÁR / ÉJ / SZOBA
24.000 FT

 


FLAMINGÓ


ÁR / ÉJ / SZOBA
26.000 Ft

 

 

FEHÉR TIGRIS


ÁR / ÉJ / SZOBA
30.000 FT

 

 

Szép kártya elfogadás:

Garancia:

Kiemelt szállodai időszakokban, szállodánk a rendelés/szobafoglalás megerősítéseként a foglalt szobatípustól függően 50% szállásfoglalót kér kedves Vendégeitől díjbekérő levél ellenében. Írásos visszaigazolásunk akkor lép érvénybe, ha a díjkérőn feltüntetett befizetési határidőig a kért szállásfoglaló beérkezik a bankszámlánkra. Amennyiben a foglalás az érkezést megelőző 2 héten belül történik, a szállodai szolgáltatás teljes díját a helyszínen érkezéskor, a szoba elfoglalását követően kérjük kiegyenlíteni.

Lemondási feltételek:

Kötbérmentes lemondást szállodánk az érkezést megelőzően legkésőbb 48 órával szállodai e-mail címünkre küldött levelében tud elfogadni. Ha a vendég befizetett szállásfoglalóval rendelkezik,- a megadott 48 órai határidőt figyelembe véve az adott évben- a foglalás módosítható későbbi időpontra az előre befizetett összeg érvényesítésével.

A befizetett szállásfoglaló összegét visszafizetni nem áll szándékunkban.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy minden esetben fizetendő azon éjszakák száma, melyet megrendelt, abban az esetben is, ha a szolgáltatásokat nem, vagy csak részben veszi igénybe.

Áraink az Áfát tartalmazzák. Áraink változtatásának jogát fenntartjuk.

Szállásfoglalásról és szolgáltatásainkról e-mailben és telefonon is készségesen nyújtunk bővebb tájékoztatást.

Szeretettel várjuk szállodánkban! Legyen a vendégünk!

Turistaszállás

A Sóstó Zoo turistaszállása a Hotel Dzsungel szomszédságában található. 3 darab 8 ágyas, valamint 2 darab 10 ágyas szobát alakítottunk ki. Minden szobában fürdőszoba és televízió is található. Szállásunk ideális osztálykirándulások résztvevőinek, vagy az erdei iskolában résztvevőknek.

TuristáZoo árainkról:

Erdei iskolai programban résztvevőknek: 5.000 ft/fő/éj

Osztálykiránduláson lévőknek: /20 fő felett, szállás program nélkül/:4.000 ft/fő/éj

Az iskolai szünet beköszöntével a Turistazoo-n családok részére egyénileg is helyet tudunk biztosítani 2, 4, 8 és 10 ágyas szobáinkban.

Szállásdíj egyéni vendégek, családok számára:

2 ágyas szoba 2 fő esetén: 5.000 ft/fő/éj.

4, 8 és 10 ágyas szoba 3 vagy 4 fő esetén: 5.000,-Ft/fő/éj.

8 és 10 ágyas szoba 5 -10 fő esetén: 4.000,-Ft/fő/éj.

Idegenforgalmi adó 18 évtől 400,-Ft/fő/éjszaka.

Egyéni vendégeink részére kötelező fogyasztással svédasztalos büféreggelit biztosítunk, amely 4 év alatti gyermekek részére díjmentes, 4 évet betöltött gyerekek, valamint felnőttek részére 1200,-Ft/fő/nap. A reggeli árát a szállásdíj nem tartalmazza.

Az ár már tartalmazza az Állatparkba lépés lehetőségét!

Étkezés:

Gyermekcsoportok részére igény szerint étkezési lehetőséget biztosítunk!1-4. osztály csoportos étkezés 5-8. osztály csoportos étkezés 9-12. csoportos étkezés
  Eladási ár
Fő/Ft/Nap
  Eladási ár
Fő/Ft/Nap
  Eladási ár
Fő/Ft/Nap
Reggeli 500,- Reggeli 600,- Reggeli 700,-
Tízórai 175,-        
Ebéd 850,- Ebéd 1.000,- Ebéd 1.100,-
Uzsonna 175,-        
Vacsora 700,- Vacsora 800,- Vacsora 900,-
Összesen 2.400,- Összesen 2.400,- Összesen 2.700,-

Kérjük kedves szervező vendégeinket, hogy különböző ételallergia vagy egyéb diétával kapcsolatos igényeiket közvetlenül egyeztetni szíveskedjenek az étkezést biztosító vállalkozóval, az általunk megadott elérhetőségek egyikén. 

Az étkezés árát a szállás díja nem tartalmazza. Késő tavasztól nyár végig várjuk egyéni és csoportos szállásfoglalásaikat!

Galéria

Erdei iskola

Az erdei iskola programjait a négy évszak megosztásával szervezzük, korosztályonkénti beosztással, az életkori sajátosságok figyelembevételével alsó- felső tagozatos és gimnáziumi tanulók részére, 6-18 éves korig. Az erdei iskolában lehetővé válik az iskolai tananyag természetes környezetbe való átültetése. A programot szakképzett pedagógusok szervezik a Nyíregyházi Állatpark dolgozói szoros közreműködésével, egyrészt oktatóközponti foglalkozások keretében, másrészt erdei túrával, botanikus – és állatkerti kalandozások alkalmával. Módszereink között legfontosabbak a szemléletesség, a tapasztalatok szerzése és a játékosság. A programok során közvetlen kapcsolatba kerülhetsz az Állatpark állataival, etetheted, simogathatod, játszhatsz velük. Különböző kézműves foglalkozások alkalmával formába öntheted élményeidet.

Az erdei iskola ára 5.000,-Ft/fő/éj. Áraink tartalmazzák az erdei iskola szervezett programjait, szállást. További kedvezmény: 20 fő csoportlétszám felett, a csoport 2 kísérője részére ingyenes szállást biztosítunk. Amennyiben a csoport szállást nem igényel, az erdei iskola programdíja gyermekenként naponta 1 foglalkozás szervezésével 2.500,-Ft/fő. Igény szerint szervezünk erdei iskolát 2, 3, 4, 5 napos itt tartózkodással, melyek alkalmával áraink fizetett éjszakánként 1 db 1-1,5 órás programot tartalmaznak. Minden további program díja gyermekenként 1.000,-Ft.

Tájékoztatni szeretnénk kedves leendő és visszatérő gyermekcsoportjainkat, hogy január 1. és április 30. között,- valamint szeptember 1. és december 31. között a Hotel Dzsungel otthonos környezete várja, május 1. és augusztus 31. közötti időpontokban a barátságos Turistaszállásunkon helyezzük el az érkező gyermekcsoportokat.

1-4. osztály csoportos étkezés 5-8. osztály csoportos étkezés 9-12. osztály csoportos étkezés
  Eladási ár
Fő/Ft/Nap
  Eladási ár
Fő/Ft/Nap
  Eladási ár
Fő/Ft/Nap
Reggeli 500,- Reggeli 600,- Reggeli 700,-
Tízórai 175,-        
Ebéd 850,- Ebéd 1.000,- Ebéd 1.100,-
Uzsonna 175,-        
Vacsora 700,- Vacsora 800,- Vacsora 900,-
Összesen 2.400,- Összesen 2.400,- Összesen 2.700,-

Kérjük kedves szervező vendégeinket, hogy különböző ételallergia vagy egyéb diétával kapcsolatos igényeiket közvetlenül egyeztetni szíveskedjenek az étkezést biztosító vállalkozóval, az általunk megadott elérhetőségek egyikén.

Gyere el! Nézd meg! Ismerkedj! Tanulj játszva!

Bővebb információ: www.sostozoo.hu 

Elérhetőség

Cím:
4431 Nyíregyháza - Sóstógyógyfürdő,
Blaha Lujza sétány 15.

Telefon:
+36 (42) 479 710
+36 (20) 362 6717


E-mail:
szallas@hoteldzsungel.hu


Nyitvatartás:
0-24 (egész évben)